Afgelopen weekend vond het NSZK in Rotterdam plaats. Vrijdagavond werd het weekend afgetrapt met een zeer geslaagde preborrel in Apartt om alvast in de stemming te komen! Bedankt preborrelcommissie voor het organiseren van de bingo! De echte bikkels hebben na de borrel ook nog een paar dansjes gedaan bij Vrienden Live.
Op de wedstrijd hebben onze bijna 60 Vikingen zich weer eens van hun beste (snelste) kant laten zien! Maar liefst 8 clubrecords werden verbroken. De 4x50m schoolslag mix estafette met Bram, Marcha, Ionut en Karlien zette met 2.21.93 een prachtige tijd neer! Michiel verraste ons allemaal met zijn clubrecord op de 50m rug (32.68), Gideon verbeterde het record op de 400m wisselslag (05:34,45), en Karlien verbeterde haar eigen clubrecord op de 50 school naar 37.56! Ook Snelle Bram was weer goed bezig dit weekend. Hij zwom een tijd van 1:00.16 op de 100m vlinder en verbeterde het staande record uit 2008 met ruim 5 seconden! Verder heeft hij nu ook de 50m vrij op zijn naam staan (24.85). De 4x50m vrije slag heren estafette met Bram, Yannick, Gideon en Ionut zwom ook een nieuw clubrecord (1:44.70), en de 4x100m wissel dames estafette met Dian, Karlien, Marcha en Linda verbeterden met hun tijd van 4:52.32 het staande record met maar liefst 21 seconden!
Deze clubrecords, maar ook de prestaties van andere Vikingen hebben Ragnar een fantastische 4de plaats opgeleverd!
Dat moest gevierd worden en dat hebben onze Vikingen dan ook gedaan op het feest zaterdagavond, met als thema Release Your Inner Beast! De bingopunten zijn nog niet bekendgemaakt, maar onze Vikingen hebben zich in ieder geval uitstekend vermaakt. Wij kijken terug op een top weekend en kunnen niet wachten onze plaats in de ranking te verdedigen op het volgende NSZK in Delft!

NSZK 3 pre party committeeNSZK 3 pool2

NSZK 3 committee