Menu

Waterpolo

Trainingstijden waterpolo

Bij Ragnar kan je 2 keer in de week een waterpolo training bijwonen. De trainingen zijn op dinsdag en woensdag en vinden plaats in het Van Maanenbad / Sportfondsenbad Noord. Er zal zowel aan de conditie als de techniek gewerkt worden.

Dinsdag                                            Woensdag
21.45 – 22.45                                  22.15-23.15
Sportfondensbad Noord                Sportfondensbad Noord

Sportfondsenbad Noord
Van Maanenstraat 8
Rotterdam

Bij de waterpoloafdeling zijn er ook extra trainingen in de week mogelijk. Deze trainingen zijn in samenwerking met Z&PC Rotterdam. In overleg met Z&PC Rotterdam kan er met hen meegetraind worden. Een aantal leden maken hier al gebruik van. Door de samenwerking met Z&PC Rotterdam is het ook mogelijk om uit te komen in de KNZB-competitie. Neem voor de exacte trainingstijden van Z&PC contact op met de waterpolocommissaris.

Naast al deze trainingsmogelijkheden en de KNZB-competitie wordt er jaarlijks aan meerdere waterpolotoernooien meegedaan en kan er uiteraard meegedaan worden aan alle Ragnar-activiteiten & zwemtrainingen.

Wil je een keer mee komen trainen? Kom dan eens een balletje meegooien! De eerste drie keer kan je gratis meetrainen.Wil je meer informatie of laten weten dat je langskomt, neem dan contact op met onze waterpolocommissaris Laura Vellinga. Zij is te bereiken via waterpolo@ragnar-rotterdam.nl.