Menu

NSWK III

Gepubliceerd op door .

Wat Vikingen het liefste doen? Te water gaan! Afgelopen zondag reisde Ragnar af naar Nijmegen om wat wedstrijden te spelen. Met twee teams, verdedigden we onze eerste en tweede positie, en hoe! Het was een fantastische dag, te zien aan de foto’s hieronder!

 

Diner Rouler

Gepubliceerd op door .

Eten is altijd beter met vrienden, maar een tijdje terug ging Ragnar een stapje verder met ‘Diner Rouler’. Bijna zeventig Vikingen verzamelde zich deze avond voor een van de populairste activiteiten van het jaar! Waarom zou je enkel met een kleine groep vrienden eten als je ook met meerdere groepen kan dineren (en ook nog eens nieuwe vrienden maken)!? De avond zat vol met gerechten die met grote expertise bereid waren en de sfeer van een driesterrenrestaurant zou in het niet vallen. Elk gerecht werd in een andere studentenkamer geserveerd met telkens andere gasten. Toen iedereen zijn buikjes had gevuld, ging men op pad naar het centrum om de aangekomen calorietjes eraf te eten.

 

 

MH Licht en Geluid als hoofdsponsor

Gepubliceerd op door .

Marc Hoogendam is een van de weinige leden die al lang genoeg rondhangt om het ontstaan van vrijwel alle tradities te hebben meegemaakt. De afgelopen jaren heeft zijn bedrijf ons gesponsord en ook dit jaar zal MH Licht en Geluid zijn samenwerking met Ragnar doorzetten. We zijn erg blij om MH Licht en Geluid als hoofdsponsor te ontvangen! Bedankt voor je betrokkenheid bij Ragnar, Marc!

Komen wij uit Rotterdam?

Gepubliceerd op door .

Afgelopen zaterdag hebben de Ragnar waterpoloteams over de tegenstanders heen gelopen. De dames hebben gewonnen met een verbluffende 22-2 tegen NZ&PC Noordwijk. Hierdoor staan de dames nog op de gedeelde eerste plaats met Wave uit Delft. De mannen hebben zich ook van hun beste kant laten zien en met 18-1 gewonnen. Met één punt achter de nummer 1 en een wedstrijd minder gespeeld ziet het er goed uit voor onze strak afgetrainde heren. Komende week zullen de dames tegen de Wiekslag spelen en de mannen tegen de Scom/De Zeehond’73. Kijken of ze dit vol kunnen houden!

 

28ste bestuur

Gepubliceerd op door .

Met trots presenteren we u het 28ste bestuur der R.S.Z. & W.V. Ragnar.

Van links naar rechts:

Activiteitencommissaris: Daphne Moors
Zwemcommissaris Marjolein Simonis
Secretaris: Jan Smelik
Voorzitter: Diederik Hartog
Penningmeester: Michelle Lemmens
Waterpolocommissaris Brenda Bos

De waterpoloteams slepen hun eerste winst binnen

Gepubliceerd op door .

Gisteren hebben onze waterpolocompetitieteams hun eerste wedstrijd gespeeld. Onze schone dames hebben de tegenstander Poseidon afgedroogd met 10-2! Een van onze dames die pas een jaar poloot heeft er zelfs een ingelegd! De mannen ondervonden meer tegenstand. Zoals een van de toeschouwers aangaf was het “ongelooflijk spannend”. Uiteindelijk onze mannen toch sterker en wonnen ze met 8-11 tegen De Plas!

Donderdagtraining

Gepubliceerd op door .

Lieve potentiële Vikings,

Donderdag 28 September zal er een mini competitie gehouden worden tijdens de training. Dit betekent dat je helaas niet kunt meedoen bij deze training. We hopen je tijdens de andere trainingen te zien!

Seizoen in volle gang

Gepubliceerd op door .

Het seizoen is alweer een paar weken geleden gestart en het aantal fanatieke leden is groter dan ooit te voren! Op de waterpolotrainingen zijn er maar liefst 33 mensen geteld. De zwemtraining overtreft die opkomst, vorige week woensdag lagen er 51 mensen in het water! Vind je al die gezelligheid wel leuk, maar lig je liever in een rustiger zwembad? Voor zwemmen kan je dan beter op donderdag komen en waterpolo is op woensdag het minst druk.

Er is een week of twee geleden een mail uitgegaan over een aantal activiteiten die eraan komen. Mocht je deze mail gemist hebben, dan hier nog even op een rijtje:

• 28 september:      Mini competitie + welcomes drink

• 29 september:      Wissel-ALV

• 6 oktober:              Constitutieborrel

Tot dan!

Begin van de trainingen seizoen 2017-2018

Gepubliceerd op door .

Degenen die Ragnar echt niet kunnen missen, kunnen de eerste training van het nieuwe seizoen alvast in hun agenda zetten! Deze zal zijn op woensdag 23 augustus. Donderdag 24 augustus is er geen training, vanaf maandag 28 augustus zijn er weer drie zwemtrainingen per week, op dezelfde tijden als afgelopen seizoen. De waterpolo trainingen zullen aan het begin van het collegejaar weer van start gaan, namelijk op 5 en 6 september en beginnen om 21.45 en 22.15, respectievelijk.

Einde van de trainingen

Gepubliceerd op door .

Voor dit seizoen zijn de waterpolotrainingen helaas al afgelopen. Wel hebben we nog driemaal per week zwemmen tot en met 29 juni. De laatste trainingen zijn in de week van 3 juli op maandag en donderdag. De woensdag valt dan uit!