Over ons

Ragnar is dé studenten zwem- en waterpolovereniging van Rotterdam! We zijn een vereniging die open staat voor alle studenten. De communicatie is in het Engels en we streven er naar leuke en uitdagende trainingen te geven aan zwemmers en waterpoloërs van elk niveau. Als vereniging voor studenten worden er naast de spontane borrels ook geregeld gezelligheidsactiviteiten georganiseerd. Naast sporten, is Ragnar ook de plek waar je vrienden voor het leven maakt!

Zwemmen

Ragnar heeft een grote zwemtak. We bieden vier zwemtrainingen per week aan voor zwemmers van elk niveau! Naast de trainingen nemen we jaarlijks deel aan de vijf studentenzwemwedstrijden!

Meer informatie over zwemmen.

Waterpolo

Twee keer per week is er een waterpolotraining. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteed aan sprinten, benen, balgevoel en spelsituaties. Jaarlijks doen we mee in de studenten waterpolocompetitie en gaan naar meerdere grote waterpolotoernooien zoals Zepta Ter Apel. Naast de reguliere waterpolotak, heeft Ragnar ook drie damesteams en twee herenteams in samenwerking met Z&PC Rotterdam. Deze teams doen mee in de Nederlandse waterpolocompetitie.

Meer informatie over waterpolo.