Bestuur

Het 34e bestuur van Ragnar bestaat uit zes personen:

Voorzitter: Pieter-Bas Hartog

De voorzitter is eindverantwoordelijk, houdt overzicht en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Onze voorzitter is te bereiken op het emailadres voorzitter@ragnar-rotterdam.nl.

Secretaris: Alyssa de Groot

De secretaris is verantwoordelijk voor de administratieve kant van de vereniging. Zij is het eerste aanspreekpunt voor leden en externe partijen, houdt de PR up-to-date en verwerkt de ledenadministratie. Onze secretaris is te bereiken op het emailadres bestuur@ragnar-rotterdam.nl.

Penningmeester: Eva Laurijsen

De penningmeester houdt zich bezig met de financiële kant van de vereniging. Zij controleert alle inkomsten en uitgaven, maakt een begroting voor het jaar, beheert de rekening en maakt uiteindelijk de balans op. Onze penningmeester is te bereiken op het emailadres penningmeester@ragnar-rotterdam.nl.

Zwemcommissaris: Merel Smits

De zwemcommissaris is verantwoordelijk voor de zwemtak van de vereniging. De belangrijkste taak is dat de drie zwemtrainingen per week goed verlopen, met als doel de zwemmers klaarstomen voor de zwemwedstrijden. Onze zwemcommissaris is te bereiken op het emailadres zwemmen@ragnar-rotterdam.nl.

Waterpolocommissaris: Annemiek Huijsmans 

De waterpolocommissaris is verantwoordelijk voor de waterpolotak van de vereniging. De belangrijkste taak is dat de twee waterpolotrainingen per week goed verlopen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de waterpolotoernooien waar Ragnar jaarlijks aan meedoet. Onze waterpolocommissaris is te bereiken op het emailadres waterpolo@ragnar-rotterdam.nl.

Activiteitencommissaris: Inez Bruin

De activiteitencommissaris is verantwoordelijk voor de activiteiten die ongerelateerd zijn aan het zwemmen of waterpolo. Als studentensportvereniging, is er naast sporten ook veel vraag naar gezelligsheidsactiviteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd door de activiteitencommissaris. Onze activiteitencommissaris is te bereiken op het emailadres activiteiten@ragnar-rotterdam.nl.