Mini competitions and Ragnar dinner

Afgelopen woensdag 8 maart kwamen onze Vikingen bijeen om hun gedeelde interesses te vieren: zwemmen, waterpolo, en eten. Tijdens de minicompetitie werd er ondanks het gebrek aan startblokken goed gezwommen! Mark (van der Want) verbeterde zijn PR op de 50 vrij naar 30.91 en Nena liet met een tijd van 44.00 alle andere dames achter zich op de 50m schoolslag. Verder liet een aantal waterpoloërs zien dat zij zich zonder bal ook prima redden in het water! De mooie tijden beloven veel goeds voor het NSZK 22 april.

Van zwemmen krijg je honger, dat bleek maar weer tijdens het eten na de minicompetitie. Bram (Lamberts) heeft een nieuw clubrecord op zijn naam staan: hij slaagde erin maar liefst 7 (zeven) spareribs te verorberen. Hij hoefde daarna dan ook niet meer door naar de waterpolo. Dertig strijders waagden zich na een portie spareribs nog wel aan een potje waterpolo! Ragnar 1 en 3 waren goed op dreef en hebben ieder twee potjes gewonnen en één gelijk gespeeld, namelijk tegen elkaar. Ondanks de support van vele zwemmers op de tribune, vonden Ragnar 2 en 4 meedoen belangrijker dan winnen. Zij zijn naar een gedeelde derde plaats gedobberd (ieder één gelijk, twee verloren).

Al met al kijken wij terug op een zeer geslaagde avond! Graag willen wij de starter en Sanne, Michelle, Kristina en Floris bedanken voor hun hulp bij het zwemmen, en Yannick, Dennis en Stefan voor het fluiten bij de waterpolo.

De resultaten kun je hier vinden.

DSC_0156 DSC_0325 DSC_0335