Bestuur

Het 30e bestuur bestaat uit zes personen:

Voorzitter: Janneke de Wijs

De voorzitter is eindverantwoordelijk, houdt overzicht en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Onze voorzitter is te bereiken op het emailadres voorzitter@ragnar-rotterdam.nl.

Secretaris: Laurence Nowak

De secretaris is verantwoordelijk voor de administratieve kant van de vereniging. Hij is het eerste aanspreekpunt voor leden en externe partijen, houdt de PR up-to-date en verwerkt de ledenadministratie. Onze secretaris is te bereiken op het emailadres bestuur@ragnar-rotterdam.nl.

Penningmeester: Tessa Bruijgoms

De penningmeester houdt zich bezig met de financiële kant van de vereniging. Zij controleert alle inkomsten en uitgaven, maakt een begroting voor het jaar, beheert de rekening en maakt uiteindelijk de balans op. Onze penningmeester is te bereiken op het emailadres penningmeester@ragnar-rotterdam.nl.

Zwemcommissaris: Bram Lamberts

De zwemcommissaris is verantwoordelijk voor de zwemtak van de vereniging. De belangrijkste taak is dat de drie zwemtrainingen per week goed verlopen, met als doel de zwemmers klaarstomen voor de zwemwedstrijden. Onze zwemcommissaris is te bereiken op het emailadres zwemmen@ragnar-rotterdam.nl.

Waterpolocommissaris: Bryce van Bruggen

De waterpolocommissaris is verantwoordelijk voor de waterpolotak van de vereniging. De belangrijkste taak is dat de twee waterpolotrainingen per week goed verlopen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de waterpolotoernooien waar Ragnar jaarlijks aan meedoet. Onze waterpolocommissaris is te bereiken op het emailadres waterpolo@ragnar-rotterdam.nl.

Activiteitencommissaris: Nadia Azimzadeh

De activiteitencommissaris is verantwoordelijk voor de activiteiten die ongerelateerd zijn aan het zwemmen of waterpolo. Als studentensportvereniging, is er naast sporten ook veel vraag naar gezelligsheidsactiviteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd door de activiteitencommissaris. Onze activiteitencommissaris is te bereiken op het emailadres activiteiten@ragnar-rotterdam.nl.