Commissies

Vind je het leuk om mensen te ontmoeten, samen te werken en een actief lid te worden binnen de vereniging? Word dan lid van een Ragnar commissie! Onderstaand kan je alle informatie over de acht commissies vinden.

Zwemcommissie

Ben je een ervaren zwemmer en wil je de Viking zijn die de anderen coacht? Dan ben je perfecte persoon voor de zwemcommissie! Op elke training zijn er twee commissieleden die de trainer assisteren op zwembadkant. Door het jaar heen zijn er drie ‘sidekick-presentaties’ die er voor zorgen dat je de technieken begrijpt en het vervolgens kan uitleggen aan de zwemmers. Leden zullen ook de zwemcommissaris helpen op evenementen als de mini-competitie, clubkampioenschappen en NSZK’s (studenten zwemcompetitie)

Als je het leuk lijkt om lid te worden, stuur een email naar zwemmen@ragnar-rotterdam.nl. Vertel iets over jezelf en waarom je een onderdeel wil zijn van deze commissie!

Waterpolocommissie

Heb je ervaring met waterpolo? Droom je over doelpunten maken en waterpolo toernooien als je s’nachts in bed ligt? Moeten we je uit het water trekken aan het eind van de training omdat je maar niet kan stoppen met spelen? Dan is de waterpolocommissie iets voor jou! De commissie ondersteund de waterpolo commissaris met het organiseren van trainingen, verschillende waterpolo evenementen gedurende het seizoen en toernooien. Als je het idee hebt dat dit de perfecte taak voor jou is, stuur een email naar waterpolo@ragnar-rotterdam.nl waarin je iets vertelt over jezelf, je ervaring in waterpolo en organiseren, en wellicht wat creatieve ideeën voorschotelt.

Activiteitencommissie

Houd je niet alleen van feesten, maar ook van het organiseren daarvan? Ben je creatief, spontaan en een fantastische partyplanner! Word dan lid van de activiteitencommissie! Samen met de activiteitencommissaris organiseert de commissie fantastische activiteiten zoals het geliefde Diner Rouler and the one and only Ragnar Kamp. Daarnaast is er ook ruimte voor creatieve ideeën. Als je lid wilt worden van deze geweldige commissie, stuur dan een email naar activiteiten@ragnar-rotterdam.nl, waarin je kort iets vertelt over jezelf en uitlegt waarom jij van waarde bent voor de commissie. Als je een rijbewijs hebt, laat dit dan ook even weten (niet verplicht om te hebben!).

Public Relations commissie

Ben jij de nieuwe social media expert? Ben je geoefend in het professioneel posten en het in elkaar puzzelen van afbeeldingen? Dan pas je perfect in de PR-commissie! Samen met onze secretaris ben je verantwoordelijk voor onze mediakanalen, die we up to date zullen houden en leuk om te lezen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat elke Rotterdamse student weet wat Ragnar is. Ook maak je samen met de commissie onze eigen nieuwsbrief The Viking.

Als je bij deze commissie wil, stuur dan een email naar Nienke van den Bosch, bestuur@ragnar-rotterdam.nl, waarin je super enthousiast iets vertelt over wat jij van plan bent in de commissie en waarom jij de mediakanalen in iets fantastisch kan omtoveren.

Kascommissie 

Ben je goed met getallen en enthousiast om iets te leveren over accounting? Deze commissie komt drie of vier keer bij elkaar per jaar, vaak voor een ALV, om Ragnar’s accounts en het werk van de penningmeester te controleren. Als je geïnteresseerd in deze commissie, stuur dan een email naar penningmeester@ragnar-rotterdam.nl, waarin je jezelf kort voorstelt en uitlegt waarom je lid wilt worden van de kascommissie.

Almanak commissie

Vanaf januari begint deze commissie met het in elkaar zetten van de almanak. Het wordt een boek dat je jaren later nog zult lezen, terwijl je gedachten afdwalen naar de fantastische dagen van zwemmen en waterpolo, het winnen van de integratiebingo en het drinken van lauwe Lidl biertjes op toernooien. Lijkt jou het leuk om te schrijven over en praten met oude leden, nieuwe leden, en iedereen die een fantastisch verhaal te vertellen heeft over onze vereniging? Weet jij hoe je moet designen of lijkt het je leuk om hierover te leren? Dan ben jij de perfecte persoon voor deze commissie!

De inschrijvingen voor deze commissie gaan later in het seizoen open, rond november. Stay tuned…

Lustrum commissie

Wil jij lid worden van onze meest exclusieve commissie? Elke vijf jaar vieren wij ons bestaan. Je zal verantwoordelijk zijn voor de meest geweldige feesten die Ragnar ooit gezien heeft. Samen met vier of vijf anderen zal jij besluiten over hoe ons lustrum eruit zal zijn. Er is nog niks besloten, alles is mogelijk.

Het lustrum stond gepland om te worden gevierd in het academische jaar 2019-2020, maar door Covid-19 moesten wij de festiviteiten helaas cancelen. Nu hebben we een verlengde lustrum periode in het academisch jaar 2020-2021. Meer details volgen in de loop van het seizoen! Stay tuned…

NSZK commissie

Dit seizoen heeft Ragnar de eer om ons eigen NSZK te hosten! Samen met de zwemcommissaris zorgt deze commissie ervoor dat de pre-borrel gezellig is, de wedstrijd soepel verloopt, het feest er een is om niet te vergeten en dat iedereen een slaapplek heeft. Ook mogen zij het thema van het weekend bepalen. De commissie is afgelopen jaar opgezet en is al druk bezig met het plannen van dit geweldige weekend.