TriSport Erasmus

Welkom bij TriSport Erasmus!

De Erasmus Universiteit heeft eindelijk haar eigen triatlon gemeenschap! Dit is gecreëerd in samenwerking met de EUR Roadrunners en Ragnar Rotterdam.

Dit studiejaar wordt een eigen triatlon training georganiseerd. Onderstaand vindt je alle relevante informatie met betrekking tot de trainingstijden, de trainingen zelf en hoe je je moet inschrijven. Daarnaast lees je hoe je deel van de gemeenschap kan worden met andere studenten die gemotiveerd zijn om buiten de trainingstijden voor de drie disciplines te trainen!

De triatlon training zal uit het volgende bestaan:

  • 7 zwemtrainingen binnen
  • 3 zwemtrainingen buiten
  • 10 rentrainingen
  • 5 spintrainingen binnen
  • 5 spintrainingen buiten
  • 2 informatie sessies
  • De Leidschendamse triatlon op 23 juni 2019 (500 m zwemmen, 18km fietsen, 5km rennen)

Dit allemaal voor 55 euro!

Tijdens de informatie sessies zal je de kans krijgen om te leren over hoe een triatlon dag in elkaar zit en hoe jij je er het best op kan voorbereiden. Alles leidt tot de Leidschendamse triatlon, die in de inschrijvingskosten zit inbegrepen! Informatie over de triatlon is hier te vinden. Koop alsjeblieft geen eigen kaartje!

De training is toegankelijk voor alle levels, dus er zal voor iedereen een relevante training zijn. Samen met ons leer je hoe je jouw eerste of honderste triatlon goed doorkomt en doet!

Je hebt momenteel een Erasmus Sports kaart nodig om deel te nemen aan dit programma. Als je er geen hebt, neem dan contact met ons op via de onderstaande e-mail.

Houd in de gaten dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar is. De plekken zullen toegewezen volgens ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’

Registreer hier!

Like onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven! @ TriSport Erasmus

Als je geïnteresseerd bent in Triathlon maar niet aan dit vaste trainingsprogramma wilt deelnemen, word dan lid van de Erasmus Tri Community om contact te maken met andere gemotiveerde triatleten!

Trainingstijden

Via onderstaande link kom je bij de trainingstijden en -data.

Training scheme

Training locaties

De binnen zwemtrainingen zullen worden gehouden in het Zwemcentrum Rotterdam van 19:00-20:00

De buiten zwemtrainingen zullen worden gehouden bij  Zevenhuizerplas.

De rentraining zal beginnen bij het  Erasmus Sports Centre om 18:45. Dit is de vertrektijd, dus wees niet te laat!

De fietstrainingen, binnen en buiten, zullen beginnen bij het Erasmus Sports Centre. Spintrainingen zullen van 19:30-20:30 zijn en we zullen om 18:30 vertrekken voor de rides.

Vragen?

Voor vragen kun je terecht bij Lisa via ljndewit@gmail.com.