Bestuur

Het 29e bestuur bestaat uit zes personen:

Voorzitter: Max Mos

De voorzitter is eindverantwoordelijk, houdt overzicht en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid. Onze voorzitter is te bereiken op het emailadres voorzitter@ragnar-rotterdam.nl.

Secretaris: Nienke van den Bosch

De secretaris is verantwoordelijk voor de administratieve kant van de vereniging. Zij is het eerste aanspreekpunt voor leden en externe partijen, houdt de PR up-to-date en verwerkt de ledenadministratie. Onze secretaris is te bereiken op het emailadres bestuur@ragnar-rotterdam.nl.

Penningmeester: Julian Tait

De penningmeester houdt zich bezig met de financiële kant van de vereniging. Hij controleert alle inkomsten en uitgaven, maakt een begroting voor het jaar, beheert de rekening en maakt uiteindelijk de balans op. Onze penningmeester is te bereiken op het emailadres penningmeester@ragnar-rotterdam.nl.

Zwemcommissaris: Nicky Kamies

De zwemcommissaris is verantwoordelijk voor de zwemtak van de vereniging. De belangrijkste taak is dat de drie zwemtrainingen per week goed verlopen, met als doel de zwemmers klaarstomen voor de zwemwedstrijden. Onze zwemcommissaris is te bereiken op het emailadres zwemmen@ragnar-rotterdam.nl.

Waterpolocommissaris: Stef de Vries

De waterpolocommissaris is verantwoordelijk voor de waterpolotak van de vereniging. De belangrijkste taak is dat de twee waterpolotrainingen per week goed verlopen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de waterpolotoernooien waar Ragnar jaarlijks aan meedoet. Onze waterpolocommissaris is te bereiken op het emailadres waterpolo@ragnar-rotterdam.nl.

Activiteitencommissaris: Elise Kortenbach

De activiteitencommissaris is verantwoordelijk voor de activiteiten die ongerelateerd zijn aan het zwemmen of waterpolo. Als studentensportvereniging, is er naast sporten ook veel vraag naar gezelligsheidsactiviteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd door de activiteitencommissaris. Onze activiteitencommissaris is te bereiken op het emailadres activiteiten@ragnar-rotterdam.nl.