Lustrum week

Het was een fantastische Lustrumweek, mede dankzij jullie enthousiasme tijdens de activiteiten! Als eerste was er de oud-ledenborrel, waar er zowel oprichters en leden van het eerste uur aanwezig waren, als mensen uit besturen in verschillende tussenliggende jaren. Op maandag hadden we het zwemspel, waar leden lekker competitief waren en team 4 met de overwinning naar huis ging.

Dinsdag kregen de poloërs een speciale training van Cas Westerwoudt, een Jong Oranje speler die tevens bij GZC Donk een erg goede competitie speelt. Hij liet onze vikings lekker zweten en het was een erg leuke training voor zowel de ervaren als de beginnende spelers.

Een andere activiteit was het onderwater hockey op donderdag. 16 vikings kregen training van 3 ervaren heren en mochten zelf een poging wagen tot het spelen van dit interessant en lastige spel. Aan het einde van de training waren de vikings nog steeds even enthousiast, maar teven ook wat blauwe plekken rijker.

En tenslotte was er natuurlijk het gala. Het was een prachtig feest! Met dank aan Anke, de galacommissie (Daphne, Rutger en Marc), Dj Dave en The Falcons was een mooie avond. Er werd lekker gedanst en gedronken, precies zoals wij het voor ogen hadden. En wat zag iedereen er prachtig uit!! De foto’s van alle activiteiten staan op de openbare facebookpagina!!