Lid worden

Interesse om lid te worden? Hier vind je alles wat je moet weten! Ragnar is een waterpolo-, zwem- en triathlonvereniging voor studenten. Het maakt niet uit wat je studeert, waar je vandaan komt of op welk niveau je zwemt: je bent altijd welkom! Je kan drie keer gratis mee komen trainen om te kijken of het wat voor je is.

Dit seizoen zijn de mannenteams en de vrouwenteams op zoek naar nieuwe spelers. Klik hier voor meer informatie.

Wat kost het en wat krijg ik ervoor?

Het Ragnar lidmaatschap kost €162,- per seizoen, inclusief een verplichte Erasmus Sportpas. Mocht je al de beschikking hebben over een geldige Erasmus Sportpas, blijft alleen de jaarlijkse contributie van €50,- over. Vanaf 1 februari zijn de kosten voor het resterende deel van het jaar €110,- inclusief een verplichte Erasmus Sportpas. Als Ragnar lid, is het mogelijk om een aanvullend Erasmus Sport fitness abonnement aan te schaffen voor €55 in plaats van €65.
Voor de jaarlijkse contributie krijg je gedurende het seizoen:

  • de mogelijkheid 3 zwemtrainingen per week te volgen;
  • de mogelijkheid 2 waterpolotrainingen per week te volgen;
  • de mogelijkheid om eenmaal per week 30 minuten core stability training te volgen;
  • startbewijzen voor de 5 studentenzwemwedstrijden, de 4 studenten waterpolocompetitie wedstrijden en enkele geselecteerde waterpolo toernooien;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan alle Ragnar activiteiten tegen een (kleine) extra bijdrage;
  • een Erasmus Sportpas geldig tot met 31 augustus van het lopende seizoen, die toegang geeft tot allerlei faciliteiten van Erasmus Sport (exclusief fitness);
  • een schitterend zwemlichaam*.

*geen “niet-goed-geld-terug” garantie

Triathlon

Geïnteresseerd in triathlon? Al een expert of wil je iets nieuws proberen? TriSport Erasmus heeft het doel om alle triathlon atleten samen te brengen. Zo kunnen ze samen in een gezelschap trainen in Rotterdam.

Vind ons op Facebook en verbind met onze community waar je andere triathlon atleten zult vinden. In het voorjaar beginnen we met georganiseerde trainingen om je vaardigheden te vegroten. Deze trainingen zijn inclusief targeted transition training en fietstrainingen die buiten zijn. Like ons op Facebook voor updates!

Voordat het seizoen begint, moedigen we je aan om te netwerken binnen de Erasmus Tri Community, zodat je je kunt voorbereiden op de georganiseerde trainingen met andere tri-atleten.

Hoe kan ik me inschrijven?

Vul het onderstaande formulier in. Daarnaast moet je een lidmaatschapsovereenkomst en een toestemmingsverklaring tekenen. Tijdens de trainingen kan je deze formulieren krijgen van een van de bestuursleden of je kan ze hier beneden downloaden.

Hopelijk tot in het zwembad!

Download de lidmaatschapsovereenkomst hier en de toestemmingsverklaring hier

Formulier wordt geladen ...

Opzeggen lidmaatschap

Een maand voordat het nieuwe seizoen start moet je dit schriftelijk of per e-mail doorgeven aan het bestuur. Dit kan door een mailtje te sturen naar bestuur@ragnar-rotterdam.nl. Na je uitschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging van het bestuur.

Het nieuwe seizoen start 1 september, dus je zult jezelf voor 1 augustus moeten afmelden. Wanneer je je lidmaatschap te laat opzegt, ben je verplicht de lidmaatschapskosten van het volgende seizoen te betalen.