NSK Open Water

Ragnar heeft dit jaar de eer om het NSK Open Water op 12 juni te organiseren binnen de Like2swim Rotterdam, een uniek open water evenement in de havens van Rotterdam. Het NSK is een nationaal kampioenschap voor alle HBO en WO studenten in Nederland. Je kan kiezen uit drie verschillende afstanden, 250,500 en 1000 meter vrijeslag en er zal ook een 4x250m estafette zijn.

De inschrijving zal opengaan op 21 maart en gaat via de website van Like2swim Rotterdam ((http://www.like2swimrotterdam.nl/zwemmers/student-swim/). Hier kun je ook de inschrijvingskosten vinden. De inschrijvingskosten omvatten een badmuts, handdoek, medaille, persoonlijke finish foto en een certificaat. De prijzen op de website zijn inclusief de 2.50 studentenkorting, maar de eerste 50 studenten krijgen daarbovenop nog een extra korting van 5 euro gesponsord door Erasmussport. Dus zorg ervoor dat je je snel inschrijft!

Voor de mensen met langzaam internet, wees gerust! Na de eerste 50 inschrijvingen, zal Erasmussport nog steeds 2.50 extra korting geven aan alle sportkaarthouders.

We starten met een pre-borrel op zaterdag en we zullen gezamenlijk eten na de wedstrijd op zondag. Je kan je inschrijven voor de pre-borrel en/of eten via onderstaande link: https://docs.google.com/a/ragnar-rotterdam.nl/forms/d/1g2Cs7MHS00vBEmwIAob7ahwoYUpEDIIF0ejByApeeFM/viewform

We hopen je te mogen verwelkomen op ons NSK!