NSZK IV Delft

Afgelopen weekend vond het vierde en laatste NSZK van het jaar plaats in Delft. De harde trainingsarbeid van de afgelopen weken heeft zich uitbetaald! Niet alleen hebben onze Vikingen in Delft een vijfde plaats veroverd, er zijn ook 8 clubrecords én een Stichting NSZK record gezwommen!
Snelle Bram deed zijn naam wederom eer aan en brak in de eerste estafette al het clubrecord op de 50m vlinderslag (25.84). Ook heeft hij, met een tijd van 30.19, het clubrecord op de 50m school eindelijk voor zichzelf. Alsof dit nog niet genoeg was, was zijn tijd op de 200 school (2:30.53) niet alleen een Ragnar, maar ook een Stichting NSZK record!
Ook bij de dames is het clubrecord op de 200m school verbroken: Karlien zwom met 2:53.91 bijna 15 seconden van het oude record af! Dian heeft met haar tijd van 33.83 op de 50 rug het clubrecord aangescherpt. Daarnaast hebben alle estafettes nieuwe clubrecords gezwommen! De 4×50 vlinder mix (Bram, Veerle, Hondelmark en Dian) zwom 1:58.70, en de 4×50 vrij damesestafette (Maxime, Karlien, Laura en Dian) zetten een tijd van 2:05.33 neer. Als afsluiter verbeterde de 4×100 wissel herenestafette (Hondelmark, Ionut, Bram en Derrick) het 6 jaar oude record met maar liefst 12 seconden (4:27.57).
Deze super prestaties, en die van de eerdere drie NSZK’s, hebben Ragnar een ZESDE PLAATS in het algemeen klassement opgeleverd! Om dit te vieren, deden onze Vikingen waar zij het beste in zijn: feesten tot in de kleine uurtjes. We kijken terug op een fantastisch weekend en willen DSZ WAVE graag bedanken voor de organisatie!

Lijkt het je leuk om volgend jaar mee te doen aan de studenten zwem- en waterpolocompetitie? Kom dan vooral bij Rangar langs op de Eurekaweek! We zijn er bij de sport- en informatiemarkt.

NSZK Delft      ijsjedelft