Lid worden

Interesse om lid te worden? Hier vind je alles wat je moet weten! Ragnar is een waterpolo-, zwem- en triathlonvereniging voor studenten. Het maakt niet uit wat je studeert, waar je vandaan komt of op welk niveau je zwemt: je bent altijd welkom! Je kan drie keer gratis mee komen trainen om te kijken of het wat voor je is.

Dit seizoen zijn de mannen- en vrouwen- waterpoloteams op zoek naar nieuwe spelers. Klik hier voor meer informatie.

Wat kost het en wat krijg ik ervoor?

Het Ragnar lidmaatschap kost €185,- per seizoen, inclusief een verplichte Erasmus Sportpas. Mocht je al de beschikking hebben over een geldige Erasmus Sportpas, blijft alleen de jaarlijkse contributie van €60,- over. Als Ragnar lid, is het mogelijk om een aanvullend Erasmus Sport fitness abonnement aan te schaffen voor €66.
Voor de jaarlijkse contributie krijg je gedurende het seizoen:

  • de mogelijkheid 4 zwemtrainingen per week te volgen;
  • de mogelijkheid 2 waterpolotrainingen per week te volgen;
  • startbewijzen voor de 5 studentenzwemwedstrijden, de 4 studenten waterpolocompetitie wedstrijden en enkele geselecteerde waterpolo toernooien;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan alle Ragnar activiteiten tegen een (kleine) extra bijdrage;
  • een Erasmus Sportpas geldig tot met 31 augustus van het lopende seizoen, die toegang geeft tot allerlei faciliteiten van Erasmus Sport (exclusief fitness);
  • een schitterend zwemlichaam*.

*geen “niet-goed-geld-terug” garantie

Triatlon

Heb je altijd al een keer mee willen doen aan een triatlon, maar wist je niet waar je moest beginnen? Of heb je al eerder een triatlon gedaan, maar lijkt het je leuk om dit samen te doen met anderen van je vereniging? Samen met E.S.S.V. Alcedo en E.U.R. Roadrunners organiseren wij een speciaal programma ter voorbereiding op een triatlon! Klik hier voor meer informatie!

Hoe kan ik me inschrijven?

Vul het onderstaande formulier in. Daarnaast moet je een lidmaatschapsovereenkomst en een toestemmingsverklaring tekenen. Tijdens de trainingen kan je deze formulieren krijgen van een van de bestuursleden of je kan ze hier beneden downloaden.

Hopelijk tot in het zwembad!

Download de lidmaatschapsovereenkomst hier en de toestemmingsverklaring hier

Formulier wordt geladen ...

Opzeggen lidmaatschap

Een maand voordat het nieuwe seizoen start moet je dit schriftelijk of per e-mail doorgeven aan het bestuur. Dit kan door een mailtje te sturen naar bestuur@ragnar-rotterdam.nl. Na je uitschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging van het bestuur.

Het nieuwe seizoen start 1 september, dus je zult jezelf voor 1 augustus moeten afmelden. Wanneer je je lidmaatschap te laat opzegt, ben je verplicht de lidmaatschapskosten van het volgende seizoen te betalen.